Index Català Castellano English Galego Euskera Italiano Esperantu Facebook
Tornar al Inici
Cavallet de Fusta Història Característiques Elavoració Comandes Imatges Altres Cavallets Contacte Cavallet de Fusta
Comandes
Per realitzar una comanda llegir atentament les condicions a sota especificades i omplir el Formulari:

Nom:
Cognom:
Adreça:
Població:
Codi Postal:
Província:
CIF/NIF:
Teléfon:
E-mail:
Comentari:

Quantitat:

Despeses d'enviament i manipulació: PAYPAL
Una vegada realitzada la comanda li enviarem una confirmació amb el cost total i el link per realitzar el pagament a través de Paypal.
CONTRA REEMBORSAMENT
El pagament de la comanda es realitzarà en el moment de la recepció del paquet a la seva oficina de Correus.
 
PREU:

1 Cavallet de Fusta: 125 €

Despeses d'enviament: (gratuït a la provincia de Barcelona)

Per comandes superiors a 3 cavallets consultar preus a CAVALLET DE FUSTA.
Aquests preus són vàlids en enviaments a la Península, Illes Balears i Illes Canàries. No seran vàlids per enviaments a l'estranger, en aquest cas un cop rebuda la comanda s'enviarà el preu juntament amb la confirmació de la comanda.

TERMINI DE LLIURAMENT:
CAVALLET DE FUSTA estima un termini màxim de 7 dies hàbils perquè el client rebi la seva comanda tan a la Península, com a Balears i les Illes Canàries. En el cas que CAVALLET DE FUSTA no pugui complir el termini de lliurament es posarà en contacte amb el client per comunicar-li i procedir a la confirmació o anul·lació de la comanda.
FORMA DE PAGAMENT:

- Paypal (Transacció electrònica segura):
El client realitzarà el pagament a través del servei Paypal. Juntament amb la confirmació de les dades i la comanda rebrà un enllaç amb el compte Paypal de CAVALLET DE FUSTA, un cop es confirmi el pagament CAVALLET DE FUSTA començarà el procés d'enviament.
Es realitzarà l'enviament a través de Correus.

- Contra Reemborsament (a través de Correus):
El client podrà realitzar el pagament de la seva comanda en el moment de la recepció del paquet a la seva oficina de Correus.
L'enviament contra reemborsament té uns costos addicionals establerts per Correus, poden variar segons el volum de la comanda i la localitat de destí.
Aquest sistema de pagament només serà vàlid en enviaments a la Península, Illes Balears i Illes Canàries.

DUANES I IMPOSTOS:
Les comandes per Ceuta, Melilla, Illes Canàries i països que no pertanyen a la Unió Europea estan sotmesos a despeses de duana sobre els quals CAVALLET DE FUSTA no té cap control i dels que CAVALLET DE FUSTA no es fa responsable en cap dels casos. Aquest pagament sempre correspondrà al destinatari de la comanda o comprador. Abans de realitzar la compra recomanem consultar l’oficina de duanes per obtenir informació més detallada al respecte.
DISPONIBILITAT:
Disposem de Cavallets de Fusta suficients per cobrir totes les comandes. Si en qualsevol dels casos CAVALLET DE FUSTA no tingués cavallets de fusta disponibles es posaria en contacte amb el client per comunicar-li la demora i que pugui decidir si confirma la comanda.
PRIVACITAT DE DADES:

Tractament de les dades de caràcter personal.
El client autoritza el tractament automatitzat de les dades personals subministrades, necessàries per la prestació dels serveis pactats. La fitxa de client estarà sota supervisió i control de CAVALLET DE FUSTA.
S'entén que el client accepta les condicions establertes si realitza una comanda.
La informació personal recollida dels clients serà guardada en bases de dades propietat de CAVALLET DE FUSTA, que assumeix les mesures tan tècniques com organitzatives i de seguretat que garanteixin la confidencialitat i integritat de la informació segons el que s’estableix a la Llei Orgànica 5/1992 de 29 d'octubre, de Tractament automatitzat de les dades de caràcter personal, i demés legislació aplicable.
El client respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se CAVALLET DE FUSTA el dret a excloure del serveis registrats a aquell client que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.
Qualsevol client pot, en qualsevol moment, segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades, i, per qualsevol d'aquestes opcions, haurà de dirigir-se per correu electrònic a CAVALLET DE FUSTA.

Cavallet de Fusta